Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.
Wire-Vill Kft.

Céginformáció

A Wire-Vill Kft. 2003-ban alakult. Az alapító tulajdonosok több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mind hazai és külföldi energetikai projektekben.
Tevékenységeink között megtalálhatóak áramszolgáltatói és nagyipari energetikai projektek, amelyek a tervezéstől, az engedélyeztetésen, a kivitelezésen, üzemeltetésen át az oktatásig minden területet magában foglal. Évtizedes tapasztalatunknak, és kiemelkedő tudással rendelkező szakembergárdánknak köszönhetően az alábbi szegmensekben állunk partnereink rendelkezésére:

Energetikai rendszerek kulcsrakész szállítása úgymint:
  • Erősáramú berendezések tervezése, gyártása, telepítése és üzembe helyezése,
  • Erősáramú rendszerek tervezése, engedélyeztetése, és kivitelezése 35 kV-ig, a védelem-irányítástechnikai, segédüzemi részekkel együtt, áramszolgáltatói és ipari ügyfeleink részére,
  • Erősáramú berendezésekkel kapcsolatos érintés-, villám-, tűz-, és munkavédelmi tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés és felülvizsgálat,
  • Megújuló energetikai projektek kulcsrakész kivitelezése, a tervezésen, engedélyeztetésen keresztül a kivitelezésig.
Stratégiai célunk, hogy a villamosipari megrendelők országosan ismert, és elismert partnere legyen társaságunk, amelyet a 2005-től folyamatosan bevezetett minőségbiztosítási rendszerünk tesz lehetővé. 2005-ben bevezettük az ISO 9001: 2000 szerinti minőségbiztosítási rendszert, melyet 2010-ben környezetirányítási - és MEBIR rendszerekkel bővítettünk, majd az MSZ EN ISO 14001: 2005 és a BS OHSAS 18001: 2007 rendszereket vezettük be, melynek folyamatos és hatékony működése biztosított.
Minőségpolitikánk alapelve a megbízhatóság és minőség, melynek eredménye ügyfeleink igényeinek és elvárásainak maradéktalan, határidőre történő kielégítése.